SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sollentuna Slalomklubb
Skidor

Välkommen till Sollentuna Slalomklubb!

Är ni intresserade av alpin skidåkning eller snowboard? Vi bedriver träning från 6 års ålder och välkomnar kontinuerligt nya åkare i alla åldrar. Anmäl ert intresse via vårt formulär eller maila till carin.ivarsson.sslk@gmail.com

 

Sollentuna Slalomklubb (SSLK) bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom alpin skidåkning och snowboard. Vår hemmabacke är Väsjöbacken i Sollentuna.

Välkomna till årets viktigaste tävling, KM i slalom!
2024-02-18 19:21

Torsdag den 22 februari är det dags för årets viktigaste tävling, KM i Slalom i Väsjöbacken!  

 

 

  • 16.45-17.15 Anmälan och uthämtning av nummerlappar vid klubbhuset
  • 17.15-17.45 Banbesiktning
  • 18.00 Första start

De barn i U6 och U8 som enbart vill åka ett åk får sin medalj direkt vid målgången av första åket. Meddela detta vid uthämtning av nummerlappen. Annars får de medaljen direkt vid målgången efter åk 2.

 

Varmt välkomna!

 

Mer info om Klubbcupen

 

VECKANS FIS!
2024-02-13 19:12
Alva Roos och Julia Sahlin in action.

Sollentunas FIS-åkare fortsätter att köra bra på tävlingar i Sverige och utomlands. Här är veckans topp 10-prestationer i korthet som visar att det är våra damer som lyckats pricka in formen bäst just nu. 

  • Julia Sahlin: under FIS-tävlingarna i Luleå 10-11/2 kom Julia på sjätte och sjunde plats i storslalom.
  • Alva Roos: Alva har kört storslalom i Suomu, Finland och kommit sjua och nia i FIS- respektive ENL-tävlingar 6-7/2.
  • Liv Ceder: vid den femte deltävlingen i Alpine Elite Tour i Klövsjö 10-11/2 slog Liv till med både en första- och en andraplats i FIS-storslalom!
  • Sara Rask: Sara fortsätter att köra universitetstävlingar i USA, vid slalomtävlingarna i Loveland Ski Area landade hon både en andra och en tredjeplats.
Chanelle och John totalsegrare i årets Mälarcup!
2024-02-11 20:37
John Ekstedt och Chanelle Axelsson, SSLK U12

Även om det är mycket kvar av säsongen så är det några slalomcuper som avslutats. En av cuperna som hade sin sista deltävling i helgen var Mälarcupen och där fick SSLK två totalsegrare genom U12-åkarna Chanelle Axelsson och John Ekstedt. Även i U14 fick SSLK en framskjuten placering genom Erik Gerestad som slutade som total 3:a.

Stort Grattis!  

Välkomna på Klubbcup SL den 17 feb
2024-02-10 22:34

På lördag den 17 februari är det dags för den fjärde tävlingen i Klubbcupen denna vinter. Då är det slalom och det är U8 som anordnar tävlingen.

Alla medlemmar är välkomna!

Nyheter från våra grupper
 
Samarbetspartners