Sollentuna Slalomklubb
Skidor

Glädje, kamratskap och goda resultat!
2023-04-11 15:55

Ett stort gäng från SSLK fanns på plats i Kläppen när det var dags för årets final av Minivärldscupen för U12 åkare och oj vilka fina resultat de levererade. Under helgen blev det hela 18 topp tio placeringar, två lagguld och tre lag silver.

Det blev som sagt en lyckad helg för SSLKs U12 gäng när Minivärldscupen avgjordes i Kläppen. Ett Dreamteam av grymma tränare, funktionärer, banteam, föräldrar och åkare från SSLK fanns på plats för att avsluta en mycket framgångsrik säsong. Många fina resultat av hela gruppen där många dessutom lyckades placera sig på topp tio listan.

Förutom fina topp 10 placeringar av Puck Dehnisch, Cornelia Chamhimi-Östrand, Filippa Landin, John Ekstedt, Isak Lundahl, Lucas Östmark, Vilma Sahlin, Savanna Lundin-Kimby, Ellie Bero-Lettse, Caspar Ovrén, Oscar Trumstedt och Måns Granqvist var Anna Andersson oslagbar i både slalom och storslalom och fick med sig två guldmedaljer hem. I slalomen fick Anna dessutom sällskap på pallen av klubbkompisen Chanelle Axelsson som kom på en fin tredje plats. Även Mattias Pohjanen fick inta prispallen då han körde in på en fantastisk andra plats i finalens storslalom.

Med många på start, härlig kompisanda, mycket pepp och gemenskap kan U12 konstatera att det blev en lyckad final i Kläppen. Stort grattis till er alla!