Hoppa till sidans innehåll

Tack för 2017/18!


Årets sista träning bjöd på variation för barnen. En del av dem valde att lägga alla sina svängar i parallellslalomen, medan andra föredrog vår egen satta bana i familjebacken. Dessutom en del åk i funparken. Vi hoppas och tror att barnen tyckte det var en kul sista träning och att alla vill komma tillbaka till nästa säsong.

Vi vill därmed passa på att tacka för säsongen. Det har varit roligt att se hur alla barnen gjort stora framsteg med sin skidåkning. Otroligt vilken skillnad på bara ett par månader!. Kul också att några provat på att tävla och andra har provat på läger. Vi har haft åkare som gått från U10:2 till U10:1, och glädjande nog har vi också åkare som gått från U10:1 till U10:2. Jättekul!

Inför nästa säsong passar vi på att slå ett slag för våra läger. Det är ett jättebra sätt att få mycket skidåkning och bra träning. Familjelägret är en riktig höjdare.

Inför påskhelgen finns det för de som vill en möjlighet att träna i Åre/Duved Vemdalen/Klövsjö. Mer information finns här, inklusive länkar till respektive Facebook sida.

Vi tycker det har varit jättekul och precis som barnen har vi lärt oss mycket. Vi tackar för denna säsongen och hoppas på att se alla i backen igen för säsong 2018/19

Hälsningar Michael, Fredrik E, Henrik, Fredrik B och John

Uppdaterad: 26 MAR 2018 22:52 Skribent: Michael Martinsson
Epost: Adressen Gömd

U10:1 på Facebook   U10:1 på Instagram

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 438
19124 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Riksbyggen - Rum för hela livet

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

MPC Consulting

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se