Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "U8:1 - Lägesrapport & klubbcup"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

U8:1 - Lägesrapport & klubbcup


För tillfället råder härlig vinter och mycket bra underlag i vår skidbacke!

Vi har nu kört tre träningar i backen och det har varit kul att träffa alla skidglada barn. Gruppen har delats i tre mindre basgrupper. Vi har gjort olika övningar och prövat teknikbanor. Uppslutningen med hjälptränare har varit kanon! Eventuellt kan vissa ha känt sig överflödiga, men hellre några för många än för få som kan hjälpa till.

Vi har nu möjlighet att köra övre knappliften OM vi har en förälder stationerad vid påstigningen som hjälper barnen och trycker på nödstopp om det behövs. Liften får ALDRIG lämnas obemannad. 

Till kommande tre pass i backen blir det nya basgrupper. Syftet är att alla ska få bekanta sig med alla. Vi kommer inte att dela in grupperna efter skidnivå utan jobbar för att hitta åkning och övningar som utmanar alla. Ibland kommer vi att dela basgrupperna i mindre grupper, då några kanske vill pröva en brant backe eller viss typ av övningar och andra inte.

Klubbcupen börjar nu på söndag och är ett mycket bra tillfälle att få pröva på tävling i lugna former. U:8-åkarna kör utan tidtagning. Det är dessutom ett utmärkt tillfälle för oss föräldrar att lära känna varandra och hur föreningen fungerar kring ett tävlingsarrangemang. Läs mer på https://www.sslk.nu/tavling/Klubbcupen/.  Inför klubbcupen kommer vi nu på torsdag att sätta en storslalombana i träningsbacken så att alla som vill får möjlighet att prova på att åka där. 

Hälsningar Simon Dehnisch, tränare U8:1

Inga nyheter är skapade

U10:1 på Facebook   U10:1 på Instagram

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 438
19124 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@sslk.nu

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Riksbyggen - Rum för hela livet

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

MPC Consulting

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se