Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till säsong 22/23

27 SEP 2022 21:39
Hej alla SSLK:are! Välkomna till en ny härlig säsong med SSLK.
  • Skapad: 27 SEP 2022 21:39

Den 20 september höll vi årsmöte i klubben där vi bland annat utökade styrelsen något. Ett varmt välkommen till Anna Sundström och Patrik Arnqvist som ansluter till styrelsen och ett stort tack till Henrik Falconer som lämnar densamma.

 Som ni alla vet valde vår huvudtränare Thompa att lämna klubben i somras. Mattias Sahlin har gjort ett gediget arbete att sätta ihop en mycket bra tränartrupp som besitter stor kunskap, erfarenhet och ett brinnande engagemang för skidåkning och våra åkare. Träningsgrupperna kör redan hårt med barmarksträning och olika försäsongsläger. Ytterligare ett glädjande besked är att vi nu är klara med rekryteringen av Johan Malmgren som ny huvudtränare för U16 - varmt välkommen Johan.

Snöläget på glaciärerna har varit lite osäkert, men just nu ser det bra ut då snön börjat falla och vi ser fram emot vårt årliga Schnalstal-läger under höstlovet. Det är även kul att följa alla som redan är på skidor i olika inomhusanläggningar.

Vi hoppas givetvis på en lika bra vinter som förra året och laddar upp för två Skidkul-grupper där vi redan ser ett stort intresse, vilket bådar gott för framtiden. Vi fakturerar just nu ut medlemsavgifter för kommande säsong. Dessa är ett viktigt bidrag till klubbens ekonomi och kommer också med flera fördelar och rabatter; bland annat kan man i SSLK få fördelaktigt pris på säsongskort på liftkort hos SkiStar och också rabatt på flertalet skidbutiker. Är man inte längre aktiv i någon träningsgrupp är man ändå varmt välkommen att kvarstå som medlem för att stötta klubben och samtidigt få ta del av dessa förmåner. 

Årets familjeläger äger rum den 9-11 december i Klövsjö. Vi hoppas givetvis att det är många som vill hänga med!  Utöver bra skidträning är det ett gyllene tillfälle att träffa andra i klubben och uppleva glädjen och gemenskapen i en av Sveriges största slalomklubbar.

Vi fortsätter vårt samarbete med Huski Skiwear och det finns möjlighet att köpa klubbkläder via deras hemsida. Vi har i år även möjliggjort att man kan beställa en klubb-fartdräkt via Beyond-X.

För er information kommer vi även nu i höst att uppdatera vår hemsida och vi har anslutit klubben till SportAdmin för att underlätta hantering av vårt medlemsregister m.m.

Årets skidbytardag planerar vi nu redan till den 8-9 oktober (så att alla får möjlighet att komplettera sin utrustning innan lägersäsongen verkligen drar igång). Sprid gärna detta till alla som ni tror antingen vill sälja utrustning eller komplettera inför säsongen. Vi behöver också hjälp från föräldrar med att få ihop detta viktiga arrangemang för klubben.

Har ni idéer, synpunkter eller frågor är ni givetvis välkomna att kontakta styrelsen.

Nu kör vi!

Anders Fast
Ordförande

Skribent: Patrik Arnqvist
E-post: Adressen Gömd

LIVERESULTAT


Köpa klubbkläder?

I vår klubbshop  kan du köpa SSLKs klubbkläder från Huski Wear. 


Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan


Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.


 

 

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 438
19124 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Riksbyggen - Rum för hela livet

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

MPC Consulting

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se