Hoppa till sidans innehåll

Ut med det gamla, in med det nya - Huski Wear är ny leverantör av klubbkläder

31 MAJ 2021 09:30
Nu kan vi stolt presentera att vi gör som Svenska Alpina landslaget och ett 60-tal andra klubbar i Stockholm och övriga Europa, vi väljer att samarbeta med Huski Wear vid köp av klubbkläder.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2021 09:30

Huski Wear erbjuder ett fullsortiment av flera olika jackor, fartdräkter, byxor, underställ, mössor, jackor med flera produkter. Vi ser fram emot en enhetlig kollektion som förenar oss i såväl tränings- som tävlingssammanhang. Ur Huski Wear´s standardsortiment har SSLK valt att arbeta fram en mörkblå/marinblå kollektion. ör att få denna möjlighet behöver vi en order som omfattar ca 100 jackor. Det är vår önskan och förhoppning att vi är många som vill beställa en ny jacka, vi vet att många har efterfrågat en kvalitetsjacka till rimligt pris. Jackan fungerar utmärkt som skoljacka, så en beställning nu löser även den frågan för kommande höst- och vinter. Naturligtvis finns hela Huski Wear´s sortiment tillgängligt redan nu (se bif. pdf), men det är inte volymbaserat.

De två klubbjackorna som alla kommer att kunna välja mellan är Ski Jacket till ett pris av 1125 kr för junior, eller Puff Jacket till ett pris av 1350 kr för junior, det är just jackorna som gör det möjligt att få den mörkblå färgen som skiljer oss från flera andra klubbar. Vi har valt två varianter av den anledningen att vissa gillar raka och andra gillar puffiga jackor, färgen och loggorna kommer sitta på exakt samma ställe. I Huski Wear finns en fabrikant som delägare som producerar åt 40-talet globala varumärken vilket borgar för kvalitet. Huski Wear slopar alla mellanhänder vilket gör att de kan hålla ner priserna, men leverera kvalitet.

Huski Wear producerar sina dräkter tillsammans med Fletcher som producerar till majoriteten av alla landslag.

På onsdag, vid Skutkutet, finns möjlighet att titta, klämma och känna på flertalet av produkterna ur sortimentet, generellt kan man säga att storlekarna verkar normala. Dagen efter skickas kläderna tillbaka så fånga möjligheten. 

För att sprida och sätta i gång intresset går vi inom kort ut via fb och WhatsApp och sprider budskapet ytterligare. Var och en gör sin egen beställning via Excelfilen nedan. Ladda ner fillen, fyll i skicka till Huski Wear. Det är endast vid detta första tillfälle som beställningen görs på detta sätt, framåt kommer en digital klubbshop att upprättas. betalning sker vid leverans. 

För att få möjligheten till "egen" färg och säker leverans innan säsong behöver vi er beställning senast den 15 juni. 

Länk till kollektion

Beställning Excel Huski Wear

Skribent: Nina Walldal
E-post: Adressen Gömd

LIVERESULTAT


Köpa klubbkläder?

I vår klubbshop hos Länna Sport kan du köpa SSLKs klubbkläder från Helly Hansen. 


Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan


Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.


 

 

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 438
19124 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Riksbyggen - Rum för hela livet

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

MPC Consulting

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se