Hoppa till sidans innehåll

Rapport från skidbytardagen 2019

01 DEC 2019 23:06
Årets skidbytardag hos Upplands motor blev en av de bästa skidbytardagarna och gav intäkter till klubben på över 65000kr. Här kommer en rapport från den huvudansvarige.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2019 23:06

Årets skidbytardag, som blev två dagar, blev ett väldigt lyckat evenemang. Massor med inlämnade varor och mängder med köpsugna skidåkare ställde sig i kön till försäljningen som ringlade sig genom hela Upplands motors tillbehörsavdelning innan vi öppnade dörrarna.

Nästan 150 personer lämnade in varor. Vilket var mycket mer än förväntat. Ca 300 personer köpte en eller flera varor. Det resulterade i en omsättning på ca 325000kr och över 65000kr i intäkter till klubben.

Som alla förstår så är skidbytardagen väldigt viktig för klubbens ekonomi och vi vill verkligen tacka de medlemmar som var med och hjälpte till och bemannade över 70 arbetspass under helgen.
Medlemmarnas medverkan är en förutsättning för vi ska kunna genomföra skidbytardagen.

Jag vill även rikta ett stort tack till er i klubben som har sett till att skidbytardagen fungerat så bra åren före jag tog över. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är. Det arbete ni gjort tidigare gjorde mitt arbete i år mycket enklare och ni var med och bidrog med ovärderliga kunskaper och insatser även i år.

Självklart tackar vi också våra sponsorer och deltagande företag. Bliz, Högåsvillorna, Ekelunds Alpinsport, Helly Hansen, Toshiba och Arla som bidrog till skidåkarkänslan och den höga kvaliteten på helgen.

Men, nyckeln till att det blev så bra är nog Upplands motors briljanta idé med en vinterhelg där de samlar företag och evenemang med skidsport som tema. Deras fina evenemang drog folk till vårt och vi drog folk till deras. Och vi fick bra lokaler att vara i. Kontakten med Upplands Motor skötte vår duktiga sponsorgrupp.

Upplands Motor har meddelat att de är väldigt nöjda med helgen och hur vi genomförde skidbytardagen, och att vi är välkomna tillbaka den 7-8 november 2020.
Då med dubbelt så stora lokaler, snabbare kassor, kortare köer, fler deltagande företag och ännu bättre erbjudande från Upplands Motor.

Vi ses i backen i vinter!

Hälsningar
Fredrik Billig
Ansvarig för skidbytardagen (och pappa till en U12:a)

Skribent: Fredrik Billig
Epost: Adressen Gömd

LIVERESULTAT


Köpa klubbkläder?

I vår klubbshop hos Länna Sport kan du köpa SSLKs klubbkläder från Helly Hansen. 


Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan


Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.


 

 

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 438
19124 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Riksbyggen - Rum för hela livet

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

MPC Consulting

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se