Hoppa till sidans innehåll

Nu laddar vi för en ny säsong!

27 NOV 2021 12:50
  • Skapad: 27 NOV 2021 12:50

Hej alla SSLK:are!

Efter en lång period med pandemi som påverkat oss alla på många sätt, har vi nu dragit igång säsongen 21/22. Flera grupper har redan flera veckor på snö (i Alperna och/eller i Norge och Sverige) och till helgen öppnar Klövsjö upp för träning. Vi ser alla fram emot familjelägret i Klövsjö den 3-5 dec. VI ser även fram emot att våra nya klubbkläder skall komma - skall bli kul att se det i backen i vinter.

Det är extra roligt att se att de yngre grupperna är i gång med den så viktiga barmarksträningen - grundträning är mycket viktigt för att bli starka till dess snöträningen börjar.

Tävlingssäsongen har redan dragit igång (WC och FIS) och klubben hade två st åkare på startlinjen i Levi (Sara Rask och Liv Ceder). Nu laddar de för vidare tävlingar i Europa. Otroligt roligt att även se Emma Sahlin tillbaka i tävlingspisten efter en lång period med rehab (4:e plats i Kåbdalis). Även våra gymnasie/FIS-åkare har startat med tävlingar i Storklinten, Kåbdalis och Kiruna (fin 4:e och 5:e plats av Julia Digerfors i Storklinten och 8:e plats av Alexander Alm i Kiruna för att bara nämna några).

Vi genomförde för någon vecka sedan vår traditionella Skidbytardag. Ett jättestort tack till alla som ställde upp och hjälpte till.

Vi är också igång med att fakturera medlems- och träningsavgifter. Dessa är enligt beslut av årsmöte och styrelsen på samma nivå som förra säsongen. Tack för att ni betalar fakturorna i tid för att minska vår administration med påminnelser och för att stärka klubbens likviditet.

Det är också värt att nämna att vi under hösten fräschat upp vårt klubbhus i Väsjöbacken. Vi har bland annat fixat golvet, målat, ordnat nya möbler och en större tv-skärm. Extra tack till klubbhus-gruppen som stått för allt fix.

Nu ser vi fram emot snö i Väsjöbacken. Prognosen ser mycket positiv ut. I år har de även investerat i flera nya snökanon-rör i vår träningsbacke så vi ser verkligen fram emot bra träningsförutsättningar i vinter. Vi ser ett stort intresse för alpin skidåkning i alla dess former och vi välkomnar ännu fler åkare till klubben, tipsa gärna vänner och bekanta som kan vara intresserade att gå med. Vi kommer i år även att köra Skidkul för de minsta - mer info finns på hemsidan.

Ser mkt fram emot att få se alla i vinter. Om ni har frågor eller synpunkter - hör gärna av er till någon i styrelsen eller Thompa.

Nu laddar vi för en ny säsong!

/Anders Fast
Ordf. Sollentuna SLK

Skribent: Malin Bergström
E-post: Adressen Gömd

LIVERESULTAT


Köpa klubbkläder?

I vår klubbshop  kan du köpa SSLKs klubbkläder från Huski Wear. 


Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan


Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.


 

 

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 438
19124 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Riksbyggen - Rum för hela livet

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

MPC Consulting

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se