Hoppa till sidans innehåll

En hälsning från vår ordförande Anders Fast

03 MAR 2020 08:09
Hej alla SSLK:are!

Det har nu gått ca. tre månader sedan jag valdes till ny ordförande i SSLK och är just hemkommen från ett härligt sportlov i St Anton.
  • Uppdaterad: 03 MAR 2020 08:09

För er som inte känner mig så har jag en ganska lång historia i klubben som mycket kort kan sammanfattas med att jag gick med i klubben i mitten på 70-talet, ett antal år som tävlingsåkare och sedan som tränare för klubben och olika lag under 80-90-talet. När jag fick egna barn kändes det lätt att engagera sig i klubben igen och jag har nu en åkare i U16 och även en i U12 som gärna hänger med och tränar.

Det känns som om vi har en bra styrelse som nu fokuserar på att fortsätta växa klubben och attrahera nya åkare och utveckla alla de åkare som vi har. Visste ni om att vi har flest aktiva FIS-åkare av alla klubbar i Sverige (33 st) och 25 st åkare på skidgymnasium. Vi har en fantastisk tränarstab ledd av Thomas Ericson och massor med engagerade åkare och föräldrar. Det krävs. För det är inte enkelt att bedriva alpin träningsverksamhet när det inte finns snö i Stockholm.

Men vi anstränger oss för att ge alla bästa möjliga förutsättningar genom barmarksträning och snöläger och genom att arrangera tävlingar runt om i Sverige – nu inom kort junior-SM i Duved. Att vi har fantastiska åkare går ju inte att missa. Nu senast såg jag att Julia Digerfors vann ÄJSM i SL – ett stort grattis till henne - och samma helg hade vi tre tjejer som körde EC (med Sara Rask på fin tredjeplats i SL bland annat). Men vi har åkare i alla ålderskategorier som visar framfötterna på träning och tävling.

Som ni kanske känner till har klubben precis fyllt 50 år. Något vi hoppas kunna uppmärksamma lite mer när säsongen närmar sig sitt slut.

Jag hoppas att jag ser er i backen nu under slutet av säsongen. Kom gärna fram och ge mig era synpunkter på hur vi kan fortsätta att utveckla klubben. Vi behöver allas stöd och engagemang för att fortsätta vara Sveriges främsta alpina skidklubb.

//Anders

Skribent: Marlene Roos
Epost: This is a mailto link

LIVERESULTAT


Köpa klubbkläder?

I vår klubbshop hos Länna Sport kan du köpa SSLKs klubbkläder från Helly Hansen. 


Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan


Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.


 

 

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 438
19124 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Riksbyggen - Rum för hela livet

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

MPC Consulting

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se