Hoppa till sidans innehåll

LVC-finalen i Kläppen 22-24/3 2019

12 NOV 2018 22:24
Den 22-24 mars 2019 är det dags för en av säsongens absoluta höjdpunkter då finalen i Lilla Världscupen (LVC) går av stapeln i Kläppen. Här finns information om program, tävlingar, boende, funktionärsbemanning och annat.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2019 20:11

Hej, här kommer några sista frågor och påminnelser från Ulrika inför helgen:

Banarbetare fredag

Vi behöver två frivilliga banarbetare under fredagsträningen. Dessa personer kommer tillsammans med banarbetare från alla andra klubbar åka runt till de olika träningsbanorna och hjälpa till med plogning etc. Kul möjlighet att få delta i barnens aktiviteter under fredagen. Liftkort ingår för dessa personer. Intresserad? Skicka ett mejl till: This is a mailto link 

Liftkort till funktionärer:

Vi har ett antal funktionärsliftkort för föräldrar som har arbetsuppgifter. Magnus Huss (0733-259526) kommer att dela ut och samla in dessa enligt nedan.

  • Liftkort till fredagens banarbetare delas ut vid samlingen kl. 9. Dessa måste lämnas tillbaka på samma plats till Magnus vid återsamlingen kl. 15.
  • Liftkort till lördagens haspass lämnas ut kl. 8 vid målområdet (Älgstråken 28). Alla hasare under lördagen får ett eget kort som återlämnas efter tävlingens slut i målområdet.
  • Liftkort till söndagens haspass lämnas ut kl. 8 vid målområdet (Älgstråket 8). Tyvärr har vi två kort för lite under åk 2 varför två hasare från åk 1 behöver lämna sina kort efter avslutat pass. Magnus finns i målområdet när åk 1 avslutas för att ta emot och dela ut kort till de som saknar.

Utbildning för funktionärer

Jag vill uppmuntra alla nya (och rutinerade) hasare att delta vid utbildningen på fredag kl. 10:30. Vi har några liftkort över till de som vill vara med på hasutbildningen, skicka ett mejl till: This is a mailto link. Först till kvarn. 

Info om gruppindelning inför fredagens träning ligger ute på: https://lvcregion4.skidor.com/fredagstraning/Gruppindelningochschema/

Allergier:

Om ni inte redan gjort det måste ni snarast meddela om ert barn har någon allergi till: This is a mailto link

Lunch och middag på fredagen ingår till alla tävlingsdeltagare.

__________

Nu är det bara drygt en vecka kvar till LVC-finalen i Kläppen. 

För att det ska bli en så kul, säker och bra helg för alla är det viktigt att vi hjälps åt under helgen. Alla har fått ett schemalagt pass och förutom det behövs hjälp att ploga träningsbanorna under fredagen och efter träningens och tävlingarnas slut. Läs mer i Informationsbrevet från vår tävlingsgeneral Calle samt bemanningsschemat för SSLK. Behöver du byta något pass ber vi dig ta kontakt med någon annan och byta.

VIKTIGT kring allergier:

Vi behöver snarast få meddelande om ditt barn har någon matallergi som vi måste ta hänsyn till under lunchen och välkomstmiddagen på fredagen. Skicka ett meddelande med namn och allergi till: This is a mailto link 

Håll dig informerad här:

Officiell information om fredagsträning och tävlingarna publiceras allt eftersom på hemsidan: https://lvcregion4.skidor.com/

LVC-finalens Facebook-grupp. Här kommer också snabb info under tävlingshelgen att läggas ut: https://www.facebook.com/LVCRegion4/ 

Länkar till viktig information:

Startlistor kommer att publiceras på fredagen innan tävlingen.

Har du frågor? Kontakta Ulrika Huss, This is a mailto link eller 070-373 36 42.

___________________

Anmälan till tävlingen

Länk till anmälan (senast fredag 19 januari 2019 kl 12):  https://sv.surveymonkey.com/r/KMYFZSL 

OBS att anmälan är bindande, se SSLKs lägerpolicy http://www.sslk.nu/lager/lagerpolicy/

Inbjudan till tävlingen

https://lvcregion4.skidor.com/globalassets/svenska-skidforbundet-lvc-region-4/dokument/inbjudan-lvc2019-final-region4-klappen.pdf

Program

  • Gemensam träning med de andra klubbarna, kamratmiddag med fackelslalom och fyrverkerier  på fredagen
  • GS på lördagen
  • Slalom på söndagen

Boende

Boendet bokas från torsdagen den 21 till söndagen den 24 mars. Förra året kostade boendet ca 1100 kr/person. Alla boendekostnader faktureras via klubben. 

Liftkort fredag-söndag

  • Tävlingsdeltagare och tränare 630 kr (faktureras via klubben)
  • Medföljande vuxna och syskon köper till anhörigpris på plats i Kläppen (vuxen 980 kr, barn 8-15 år 775, 0-7 år med hjälm gratis)

Om det är några oklarheter kring boendet hör av er omgående till This is a mailto link så försöker vi lösa det efter bästa förmåga. 

/Anders Schelander, Ulrika Huss och Patrik Schill.

Skribent: Marlene Roos
Epost: This is a mailto link

U12:1 på Facebook   U12:1 på Instagram

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 721
19127 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Samsyn Väsjön

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se