Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad info om kickoff 26/8 och barmarksträning (kalendern är uppdaterad)

20 AUG 2018 20:04
  • Skapad: 20 AUG 2018 20:04

Vi har en mindre förändring i schemat för söndagens kick off. Hämtning sker på Bössvägen 6 i Sollentuna kl 16.00 (lämning som tidigare 13.00 vid Ulriksdals slott). Det kommer att finnas möjlighet att bada i pool, så packa med en ryggsäck med badkläder och handduk.

Det har framkommit intresse för att komplettera barmarksträningen med ytterligare ett pass på lördagar 9.30-10.30. Maila svar till Fredrik Heselius This is a mailto linkående om du tror att ditt barn kan/vill vara med på lördagar. Vi kör igång om intresset blir tillräckligt stort.

Vi har även valt att korta ner barmarkspassen på tisdagar, så att vi istället kör 18.30-19.30 (samling vid fotbollsplanen Edsbergs sportfält).

Som ni vet krävs det mycket arbete för att få säsongen att fungera bra, och det finns många roliga roller som måste fyllas av föräldrar. Vi har påbörjat ett arbete med att bemanna dessa roller, och förfrågningar kommer att skickas ut i närtid. Om någon är intresserad av en specifik roll eller vill vara säker på att få en roll, maila mig direkt!

Den primära informationskanalen framöver kommer att vara via hemsidan, och jag kommer att försöka minimera antalet gruppmail. För att inte missa någon aktivitet bör man prenumerera på förändringar på http://www.sslk.nu/traningsgrupper/u121/sslku121aktuellt/ (klicka på stjärnan och fyll i mailadress) samt http://www.sslk.nu/traningsgrupper/u121/sslku121kalender/ (klicka på exportera kalender och följ instruktioner). Även Facebook-gruppen SSLK U12:1 bör man givetvis vara med i!

Skribent: Marlene Roos
Epost: This is a mailto link

U12:1 på Facebook   U12:1 på Instagram

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 721
19127 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08929161
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Samsyn Väsjön

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se