Hoppa till sidans innehåll

Bemanning av Skutkutet 23/9 och backhoppning på barmarksträningen 2/10

12 SEP 2018 19:08
  • Skapad: 12 SEP 2018 19:08

Bemanning av Skutkutet 23/9

U12 behöver elva funktionärer till säsongens första skidhändelse – Skutkutet söndagen den 23 september.

Oräknat barmarken, något besök på Alpingaraget eller glaciär är löpartävlingen Skutkutet upptakten till skidsäsongen. Lagbygget och gemenskapen startar! Detta gäller ju åkare såväl som föräldrar.      

U12:1 är arrangörer till Skutkutet på hösten och som de allra flesta av er vet bygger ju klubbens verksamhet på föräldraengagemang. Många av er har varit med som tränare, funktionärer och andra roller. Många har också dragit ett tungt lass. På föräldramötet kommer en kalender i utkast presenteras som beskriver vilka evenemang som vi kommer arrangera under säsongen. Lagledningen har bestämt att fördela ut engagemangen jämt över åkarnas föräldrar med ambitionen att alla ska dra sitt strå till stacken. Alla åkares föräldrar kommer att tilldelas roller vid de olika arrangemangen.

Redan nu har du således chansen att börja bidra eller beta av ditt pensum – möjligen i kortbyxor eller i alla fall utan dunjacka! Hör av dig till This is a mailto link.

Information om barmarksträning och backhoppning 2/10

Tisdagen den 2/10 byter vi ut barmarken mot backhoppning! 18.30-20.00 vid Sollenkollen bredvid Väsjöbacken (går bra att parkera vid hoppbacken). Ta med vantar och gärna hjälm - resten finns att låna där. Kalendern är uppdaterad och informationen finns även under Träning: http://www.sslk.nu/traningsgrupper/u121/traning/backhoppning210/ 

På grund av för lågt intresse för extra barmarksträning på lördagar, så kommer vi fortsätta att endast köra barmark på tisdagskvällar.

Skribent: Marlene Roos
Epost: This is a mailto link

U12:1 på Facebook   U12:1 på Instagram

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 721
19127 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08929161
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Samsyn Väsjön

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se