Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Rossknocken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Rossknocken


Sollentuna SLK bjuder årligen  in till Ross-Knocken . Välkommen till en av Sveriges största alpina ungdomstävlingar! Passa på och boka en helg i Stockholm med hela familjen – alla får vara med från hela Sverige.

Tävlingen är unik genom det stora antalet åkare och koncentrationen av tävlingen på liten yta – runt 600 tävlande genomför över 1700 tävlingsåk på två dagar på samma skidanläggning. Tävlingen går i högt tempo och två åldersklasser tävlar mestadels samtidigt – två speakerröster samsas om utrymmet så här gäller det att hänga med!  

I anslutning till RossKnocken anordnas Stockholm Race för U10. Denna åldersklass är öppen för åkare från Stockholms distrikt samt för angränsande distrikt enligt SSF. Övriga åldersklasser i RossKnocken är öppna för åkare från hela Sverige.

Välkomna på folkfest och en tävlingshelg i Stockholm!

Antal platser är begränsat. Inga efteranmälningar i åldersklasserna U12-U16, sena avanmälningar faktureras.

(2019-01-04 12:20)
Sollentuna SLK bjuder in till Ross-Knocken 17-18 mars 2018. Välkommen till Ross-Knocken – en av Sveriges största alpina ungdomstävlingar! Passa på och boka en helg i Stockholm med hela familjen – alla får vara med från hela Sverige!
 
(2019-01-04 12:18)
Sollentuna SLK bjuder in till Ross-Knocken 16-17 mars 2019. Välkomna på en tävlingshelg och folkfest och en tävlingshelg i Stockholm!
 

Filtrera nyheter

År Månad

LIVERESULTAT

 

 

 

Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan

 

Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och medlemsregister@sslk.nu om du ändrar e-post eller telefonnummer.

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 721
19127 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08-929161
E-post: kansli@sslk.nu

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Samsyn Väsjön

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se