Hoppa till sidans innehåll

Folgefonna, Norge vecka 39 (U14)

2017-04-05 07:50
Välkommen till läger i Folgefonna! Läger för U14 innehåller 6 träningsdagar: 24 september – 29 september. Resdagar är lördag 23 september och hemresa lördagen den 30 sep.
  • Uppdaterad: 2017-10-05 06:01

Resa/Transport

Vi har hyrt minibussar för transport av våra aktiva till och från Folgefonna. Bussarna används även för transport mellan hotellet och glaciären. Per buss behövs det 2 föräldrar som anmäler sig som chaufförer. Som chaufför behöver man även hjälpa till med transport till och från glaciären om dagarna samt em/kväll stöd med skidvård. Som tack står vi för deras resekostnader (ej boende). Intresseanmälan görs via anmälningslänken.

Boende Folgefonna

Vi kommer att bo på Folgefonn Gjestetun i 3-4 bäddsrum. Kostnaden är 450 NOK per person/dygn och i det ingår frukost, boende, lunchpaket och middag. Boendet ingår i den totala fakturan från klubben.Eventuella allergier måste anmälas i förväg. Anmäl detta under särskilda upplysningar.

Kostnader som tas ut i samband med anmälan

  • Träningsavgift för att täcka tränarnas resa och logi: 1200 kr/aktiv U14 åkare
  • Transfer med bussar: 1400-1600 kr/åkare beroende på antalet anmälda
  • Boende: 450 NOK/dygn
  • Liftkort: 300 NOK/dygn för barn upp till 14 år.

Notera att klubbens faktiska kostnader är angivna i NOK. Växelkursen 1,02 har använts för omräkning till priser i sek. Kostnaden för transfern beror på antal anmälda passagerare varför ett prisspann har angivits. Skulle växelkursen eller klubbens kostnader kraftigt förändras förbehåller sig klubben rätten att justera kostnaden i efterhand.

Anmälan

Bindande anmälan görs här mellan den 19-29 juni 2017 (se nedan).

Efter anmälan skickas en faktura till den e-mail adress som anges i anmälan. Notera att det kommer vara kort betaltid och SSLK kommer tillämpa påminnelseavgift om 50 kr vid försenad betalning.

Vänligen notera att den slutliga anmälan är bindande och full betalningsskyldighet föreligger. Ingen återbetalning sker vid avbokning. Läs SSLK:s lägerpolicy på www.sslk.nu

Länk till anmälan: http://anmalan.sslk.nu/Lageranmalan.php?lager=v39-17-U14

Lägerinnehåll

Träningen kommer vara inriktad på grund- och teknikträning (GS och SL) på snö med fokus på skidkänsla och skidtekniska grundmoment. Vi kommer köra fysträning i närområdet dagligen och stödja åkarna med att ta ansvar för sin egen skidvård. Individuellt målsättningsarbete med varje åkare inför säsongen och teambuildingsaktiviteter. Mer information kommer närmare lägret.

Pjäxservice

Vi kommer ha pjäxservice på plats i backen under 2 dagar i början på lägret för att anpassa och justera utrusningen med fokus på komfort. Det kommer finnas kompletta möjligheter att fräsa, trycka samt formgjuta sulor till befintlig utrustning. Arbetet på plats ingår utan kostnad, ev. material som sulor, lifters etc. kommer faktureras till åkaren i efterhand. Tränarna på plats kommer hjälpa åkarna med att identifiera de justeringar som behövs.

Det finns även möjlighet att förbeställa nya pjäxor/skidor som levereras och anpassas på plats. Vid intresse för att beställa nya pjäxor/skidor till detta läger, se prislistor nedan och kontakta This is a mailto link för beställning.

Övrigt

Detta läger är enbart för aktiva, eventuella syskon är tyvärr inte välkomna att delta. 

Frågor avseende lägret, vänligen kontakta Christine på This is a mailto link eller Hillevi på This is a mailto link

Frågor avseende träning U14, vänligen kontakta Mattias på This is a mailto link

 

Skribent: Marlene Roos
Epost: This is a mailto link

LIVERESULTAT

 

 

 

Bli medlem?

För att bli medlem och börja träna, använd vårt formulär för medlemsansökan / anmälan till träning »

 

Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 721
19127 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08-929161
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Samsyn Väsjön

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se