Vår värdegrund

Inom Sollentuna Slalomklubb har vi gemensamma värdeord som vi använder som underlag för dialog:

Glädje

Bra skidåkare kommer från en bra och rolig gemenskap. Vi kommer alltid till träningen med ett leende på läpparna.

Flest på start, många på pallen

SSLK är en tävlingsklubb. Vi vill ha så många åkare från klubben som möjligt på start. De som har ambitioner att bli bäst skall ha möjligheten i SSLK hela vägen till toppen.

Vi stöttar och hjälper varandra till framgång

Vi stöttar varandra på både träning och tävling. Alla föräldrar och barn hjälper varandra.

I SSLK tränar vi med varandra, inte mot varandra

Vi tränar och tävlar med varandra som ett lag, och stöttar varandra i med och motgång

I SSLK är vi goda förebilder

Jag visar hänsyn och respekt för mig själv, varandra och andra.

Några exempel på frågor som vi pratar om med både åkare och föräldrar är: Hur kan jag vara en bra kompis i backen? Hur vill jag att andra ska vara? Hur kan vi peppa varandra? Hur kan vi tillsammans jobba för att bidra till en bra stämning?

Uppdaterad: 2017-10-04 14:20
Skribent: Marlene Roos

LIVERESULTAT

Bli medlem?

För att bli medlem och börja träna, använd vårt formulär för medlemsansökan / anmälan till träning »

Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor