Transportpolicy

Transportpolicy for SSLK

Då vi inom Sollentuna Slalomklubb vistas många timmar och mil på våra vägar vill vi med detta dokument informera om reglerna som gäller för att öka trafiksäkerheten för våra barn vid transporter arrangerade av SSLK.

• Samtliga i bilen ska bära säkerhetsbälte
  • Hastighetsbegränsningarna på våra vägar ska följas
  • Packning i våra bilar och på taket ska vara lastsäkrade
  • Den dagliga körtiden för en chaufför får vara högst 9 timmar.
  • Du ska som chaufför ha en dygnsvila på minst 11 timmar under den 24 timmarsperiod som föregår varje tidpunkt då du kör på våra vägar. Dygnsvilan får delas upp i två perioder varav den ena perioden ska vara minst åtta timmar (i enlighet med Transportstyrelsens vilotidsregler för lätta fordon).
  • Efter en sammanlagd körperiod på 4 timmar och 30 minuter ska du ta en rast på minst 45 minuter, eller en delad rast på 15 och 30 minuter. Efter en godkänd rast och när du börjar köra igen startar en ny körperiod.

Vi behöver tänka på att när vi transportrar oss till och från läger och tävlingar representerar vi Sollentuna Slalomklubb och ska därför köra på ett sätt som väl representerar klubben.

Styrelsen i Sollentuna Slalomklubb

Uppdaterad: 13 JUN 2019 12:14

LIVERESULTAT

Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan

Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor