Hoppa till sidans innehåll

Information om säsongsbryt 1/5

24 APR 2019 17:51
Träningssäsongen i Väsjöbacken är slut och vi börjar blicka framåt mot nästa säsong. Nytt för i år är att vi bryter säsongen för samtliga träningsgrupper 1/5 (dvs inte bara U14:1 och U16:1 som tidigare)! Vad betyder det?
  • Skapad: 24 APR 2019 17:51

Den 1/5 påbörjas arbetet med att flytta åkare till rätt grupp inför kommande säsong. Det innebär att alla åkare flyttas automatiskt till träningsgrupp utifrån födelseår och samma ambitionsnivå som innevarande säsong. Precis som tidigare kommer köansvariga i sommar skicka information till alla åkare med fråga om man vill fortsätta nästa säsong och i så fall i vilken träningsgrupp. I de fall åkaren vill ändra ambitionsnivå kommer justeringar att ske.

Bemanning av huvudtränare och administratör för respektive träningsgrupp inför nästa säsong ska vara klar 15/5. Tanken med det är att de som haft dessa roller under innevarande säsong ansvarar och som inte kommer att fortsätta i gruppen nästa säsong ansvarar för att hitta personer som tar över redan nu. Syftet är att säkra överlämning och kontinuitet och att i höst kunna fokusera på att planera och starta verksamheten i resepktive träningsgrupp samt skapa så goda förutsättningar som möjligt för familjelägret i december. 

Detta innebär att du under de närmaste veckorna kan få frågan om du kan tänka dig att vara huvudansvarig eller administratör för någon av våra tolv träningsgrupper! Verksamheten för våra åkare bygger på att vi föräldrar engagerar oss och bemannar de roller som behövs. Förutom att vi får möjlighet att hänga med våra barn ger det oss också ett sammanhang där vi får chansen att lära känna en massa andra trevliga slalomföräldrar!

Att vara huvudansvarig tränare innebär inte att man ska göra allt själv, att man måste vara bäst på att åka skidor eller att man ska bemanna övriga tränarroller. Det innebär att man tar ansvar för planering av barmarks- och snöträning tillsammans med andra tränare i gruppen och med stöd av klubbens Röda tråd och huvudtränare Thomas. Att vara administratör innebär att man informerar den egna träningsgruppen om träning, läger, tävling mm med stöd av gruppens huvudansvariga tränare och klubbens kommunikationsansvariga.

Om du har frågor, kontakta Thomas (This is a mailto link) eller Marlene (This is a mailto link).

Skribent: Marlene Roos
Epost: This is a mailto link

LIVERESULTAT

 

 

 

Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan

 

Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 721
19127 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08929161
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Samsyn Väsjön

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se