Hoppa till sidans innehåll

En sommarhälsning från vår huvudtränare Thomas

01 JUN 2019 13:46
Nu är skidsäsongen slut och vi kan se tillbaka på en säsong med många åk i backarna runt om i landet. Vad jag sett och hört så verkar träningen fungerat bra i vinter. Jag hoppas att ni som bett om hjälp och tips/råd av mig har fått det.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2019 13:46

Hela idrotts-Sverige står inför en stor utmaning framöver. Det är att kunna rekrytera ledare/tränare som kan och vill vara med på en resa tillsammans med våra ungdomar oavsett vilken idrott det gäller. Svensk idrottsrörelse har i mångt och mycket stoltserat med ideella ledare och tränare vilket har möjliggjort att ha stor verksamhet på relativ billig nivå.

Nu ser många idrotter problem med den rekryteringen. Jag hoppas att vi inom vår klubb kan fortsätta att vara en klubb som erbjuder träning med engagerade tränare/ledare på ideell basis för våra yngre grupper. Arbetet pågår med att bemanna träningsgrupperna med huvudansvariga tränare och administratörer inför nästa säsong, vi är en bra bit på väg men inte i hamn ännu. Framför allt är det huvudansvariga tränare för U10:2, U10:3, U12:1, U12:3 och U14:2 som saknas.

Barmarksträningen rullar på för U14 och U16, ett snöläger för U16 är inplanerat direkt efter skolavslutningen på Juvass i Norge.

Vi gratulerar  Sara, Emma, Julia och Liv till deras landslagsplaser. Och grattis till Tyra, Oscar, Gustav för antagning till Åre Skiduniversitet.

Alla 03-åkare i U16 som ville kom in på skidgymnasium, vilket visar att vi har en bra verksamhet och att ungdomarna utvecklas. Grattis till Linn som ska till Järpen, Hugo, till Gällivare, Lova till Malung och Joel till Arvidsjaur!

Jag vill rikta ett stort tack till alla ledare, tränare, administratörer, föräldrar och framförallt åkarna för denna vintersäsong nu siktar vi framåt med fler medlemmar, fler tränare, mer snö och träningssugna ungdomar i alla åldrar.

Trevlig sommar!

Thomas

Skribent: Marlene Roos
Epost: This is a mailto link

LIVERESULTAT


Köpa klubbkläder?

I vår klubbshop hos Länna Sport kan du köpa SSLKs klubbkläder från Helly Hansen. 


Bli medlem?

Här finns information om att bli medlem och länk till medlemsansökan


Ny adress?

Glöm inte att meddela administratören för din grupp och This is a mailto link om du ändrar e-post eller telefonnummer.


 

 

Postadress:
Sollentuna SLK - Skidor
Box 721
19127 Sollentuna

Besöksadress:
Väsjöbacken
19248 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Huvudsponsorer

Cramo

Samsyn Väsjön

 

Samarbetspartner Guld

Rossignol

 

Samarbetspartner Silver

Adtraction

Alpingaraget

 

Samarbetspartner Brons

Avanti Alpin

Sollentuna Bildemontering

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Mountain lodge & resort - www.klovsjopanorama.se